marți, 23 august 2011

Caviar, Somon si Oua de Prepelita



Ce combinatie magnifica pentru cativa soldatei simpli, o gustare de seara cu prietenii…deci se iau cateva felii de paine –bagheta neagra se prajeste apoi se adauga un strat de branza de vaci- cottage cheese


peste se pune felie de somon afumat,


un ou de prepelita fiert tare si o lingurita buna de caviar iar pentru “look” un fir de marar……de baut ca niste rusi ce suntem prefer un deget de vodka de la congelator…heei haaa..Pofta buna!

duminică, 14 august 2011

Beverly Hills - Mastro's Steak House


Daca ajungeti in zona, cea mai buna carne de vita aici puteti manca, este absolut minunata, restaurantul se afla la 2 strazi distanta de faimosul Rodeo drive......Gasiti si kobe la aprox 100$ ...

Palma de Majorca





Es Ratxo Restaurant in micul orasel Puigpunyent din Palma de Majorca.Am nimerit lucul din intamplare eram rupti de foame intr-o seara cand ne saturasem de restaurantele din micul orasel amintit. Se ajunge destul de greu, sunt multe serpentine, iar drumul este destul de prost pana ajungi in vale dar merita pana la ultima curba…o locatie foarte romantica.

Bucatarul este Jaume Ferrà Prats – cunoscut in zona pentru bucataria Mediteraneana.
Las pozele sa vorbeasca.....





Starter: Ulei de masline cu paine si diverse tipuri de sare, sare neagra si sare de flori de portocal.


Supa cu foie gras si oua

Ravioli ciuperci


Lamb chops cu spanac si budinca de cartofi

Fructe de mare cu spuma de nebunii.....ups am uitat....

Desert