joi, 2 decembrie 2010

Pulpa de porc la cuptor



Dupa ce am poftit la ciolanul lui Mazi http://chez.mazilique.ro/, am spus gata - ma apuc de gatit porc, la noi in familie nu se mananca porc, iar Sorin chiar ma intreba ce mi-a venit de sunt asa pornita sa cumpar 2 pulpe mari de porc, asa am spus macelarului, este pentru prima data cand gatesc ditamai picioarele de porc,….uite ce minune am facut….le-am curatat bine am pus 2 linguri pline de rozmarin, o lingurita de peri-peri smoked de la Nomu, deosebit de bune condimentele de la ei, se gasesc pe site si in Diverta, ce legatura au cartile cu condimentele nu prea stiu sa va spun, doar ca poate sunt prieteni distribuitorii intre ei….o lingurita de mustar, sare piper si 2 sticle de bere Lefe blonda.





Am lasat totul la marinat o zi






iar apoi l-am bagat la cuptor pentru 4 ore , mai intai la 180 timp de 2 ore apoi la alte doua ora la 160 grade pana s-a fragezit bine.
Garnitura am facut un piure de cartofi cu telina, a fost festin ……s-a terminat foarte repede in 4 adulti, copii au ramas fara si a trebuit sa le fac cate o tartina daca puteti crede asa ceva…..











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu